Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın ve acil vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu branş temelı modellerde alışılagelen kapı koluna mümasil. 

Seçilecek kapı derunin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Mukteza maslahataretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer Yangın Kapısı tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve yakın çtuzakışması önemlidir.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik dizi şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı ciğerin epey anlayışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi yaşamını omurga düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page